YRITYS

Fin-LAN suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa IT-infrastruktuureja ja tarjoaa laaja-alaista IT-asiantuntijapalvelua kaiken kokoisille yrityksille. Olemme erityisesti keskittyneet ICT-alan konsultointiin, ratkaisu- ja palvelumyyntiin. Palvelemme myös kuluttaja asiakkaita.

Tärkeimmät yrityksemme arvot ovat pitkä-aikaisissa laadukkaissa palveluiden ja tuotteiden tuottamisessa,kustannus-tehokkuudessa ja soveltuvuudessa asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin. Autamme yritystä aina aloittamaan uudistukset oikeista asioista. Näin asiakasyrityksiltämme säästyy turhaa ajankäyttöä, rahaa ja he voivat keskittyä puhtaasti siihen mitä pitääkin eli  omaan tuloksen tekoonsa. Lisäksi varmistamme laitehankkijoinanne, että yrityksenne välttyy huonoilta ja lyhyt aikaisilta investointi-ratkaisuilta. 

Teemme läheistä yhteistyötä useiden päämiestemme ja kumppaneidemme kanssa ja olemme sertifioituneet päätuotteidemme  myyntiin, tekniseen käyttöönottoon ja ylläpitoon. 

Fin-LAN:lla on oma aito konesali ja tarjoamme asiakkaillemme pilvipalveluja sieltä. Oma konesalimme takaa sen, että yrityksenne tiedot todella pysyvät turvassa ja kotimaassa. Asiakastukeen vastataan suomenkielellä ja tiedot pysyvät turvassa jopa viranomaisilta. Siksi moni ulkomaalainen arkaluontoista tietoa omaava yritys hakeutuukin tallentamaan tietonsa yrityksiin, joilla on oma konesali Suomessa.

Fin-LAN:in palvelukeskus sijaitsee Satakunnan alueella Eurassa, josta käsin tarjoamme asiakkaillemme etä- ja
lähitukipalveluita. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja Espoossa on myyntikonttori.


Henkilökunta:

 


Tommi Hakala
Toimitusjohtaja
puh. 044 765 4004
tommi.hakala@fin-lan.fi
Johdan ICT -ratkaisumyyntiä,
projektien organisointia, konsultointia,
HR -asioita ja johdan yrityksen kokonaisvaltaisesta liiketoimintaa.

 


Joonas Marttila
ICT-Päällikkö
0451561722
joonas.marttila@fin-lan.fi
Hoidan työasematukea, tietoliikenneasennuksia ja toimin
helpdesk -tukena.

 


Ilari Valkama
ICT-asiantuntija
puh. 0509123482
ilari.valkama@fin-lan.fi
Hoidan työasematukea,
tietoliikenneasennuksia ja toimin
helpdesk -tukena.