TULOSTUSRATKAISUT

Ricoh konttorikoneet
Haluatko lisätä kannattavuutta, tehostaa työnkulkuja, pitää kulut kurissa, lisätä liikkuvuutta tai tehostaa turvallisuutta? Ricohilla on ratkaisu yrityksesi asiakirjaympäristön jokaiseen työvaiheeseen – asiakirjan skannauksesta sähköiseen arkistointiin, jakeluun ja hallittuun tulostukseen, laite- ja käytönhallintaa unohtamatta.

Ricoh on yksi maailman johtavista digitaalisten toimistoratkaisujen ja palveluiden toimittajista. Ricohin toiminnassa korostuu palveluhalukkuus, asiakkaan asemaan asettuminen ja ympäristöystävällisyys. Asiakastyytyväisyys on Ricohille erittäin tärkeää ja Ricoh pyrkii olemaan Suomen halutuin ratkaisukumppani.   

Ympäristöystävällinen
Ricohin avulla yritysesi säästää sekä luontoa, että rahaa. Laitteiden ympäristöä ja kustannuksia säästäviä omainaisuuksia ovat muun muassa nopea kaksipuoleistulostus ja -kopiointi, erittäin energiapihi virransäästötila, lyhyt lämpenemisaika ja entistä riittoisampi väriaine. Paperia, aikaa ja energiaa säästyy samalla, kun jätettä ja kustannuksia syntyy vähemmän. Lisäksi Ricohin tuotteet ovat Energy Star -hyväksyttyjä: Ricoh -laitteiden alhainen virrankulutus nimittän vähentää myös energiatutannosta johtuvia hiilidioksiidipäästöjä.

                            

Kysy lisää Ricohin konttorikoneista myyntitiimiltämme tai tilaa se meiltä!

Ota yhteyttä!