TIETOTURVARATKAISUT

Tietoturvan merkitys kasvaa koko ajan tietomäärän lisääntyessä. Erilaiset haittaohjelmat, verkosta tulevat hyökkäykset, virukset ja roskaposti ovat tätä päivää ja siksi on tärkeätä pitää tietoturvalaitteet ja -ohjelmistot ajan tasalla. Tietoturvariskejä ovat myös työntekijöiden omat laitteet, joita kytketään yrityksen verkkoon, koska niiden kontrolloiminen on lähes mahdotonta ilman oikeanlaisia ratkaisuja.

Palomuuri

Palomuuri on yleensä aina jokaisessa yrityksessä ja se sijaitsee ulkoverkon ja sisäverkon välissä ja se on avainasemassa tietoturvan suhteen. Nykyaikainen palomuuri ei ole pelkästään palomuuri vaan UTM-tietoturvalaite, joka osaa tunnistaa verkosta tulevia hyökkäyksiä, haittaohjelmia, viruksia, roskapostia jne. Sen avulla voidaan myös rajoittaa liikennettä esim. haittaohjelmasivustoille tai muille epäasiallisille sivustoille.


Fin-Wall
Olemme kehittäneet oman palomuuriratkaisumme Fin-Wall:in, joka voidaan asentaa esim. yrityksen omalle palvelimelle, mikäli se on virtualisoitu.

Juniper
Juniper Networksin palomuurit ovat erittäin suorituskykyisiä tietoturvatuotteita, joita useat operaattorit käyttävät. Tuotteissa yhdistyy korkea käytettävyys, edistyksellinen tietoturva ja monipuolinen porttivalikoima helposti hallittavassa laitealustassa. Tämä mahdollistaa yritysten ja konesalien nopean ja turvallisen toiminnan ja korkean käytettävyyden.

Fortinet

Tarjoaa markkinoiden johtavan palomuuri/UTM-järjestelmän (FortiGate) sekä muita valikoituja työkaluja tietoturvallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja ylläpitoon. FortiGate on yhdistelmälaite, jolla kyetään hoitamaan monia, aiemmin vain erillislaitteina saatavina olleita verkkotason turvaamisjärjestelmiä. Se tarjoaa integroituna pakettina enemmän kuin mikään muu markkinoilla oleva yksittäinen järjestelmä verkkotason tietoturvan varmistamiseen.

F-Secure

Internetistä on tullut liiketoiminnan kannalta välttämätön, mutta sen uhat ovat moninaiset. Virukset ja madot saastuttavat suojaamattoman tietokoneen muutamissa minuuteissa. Tärkeät sähköpostiviestit hukkuvat roskapostin sekaan ja pankkitunnukset päätyvät huijaussivustoilta rikollisten käsiin. F-Securen yritysratkaisut suojaavat tehokkaasti koko IT –ympäristönne keskitetyn hallinnan ratkaisuilla.

Sophos

Sophos on laajentanut viime vuosia valikoimaansa ja siihen kuuluvatkin monipuoliset UTM-tietoturvalaitteet, turvalliset etäyhteys-ratkaisut, WLAN, keskitetty hallinta ja päätelaitteiden suojaaminen jne. Yksi tärkeimmistä tuotteista on kryptaus eli tiedostojen, laitteiden ja kiintolevyjen salaaminen.   


Kysy lisää tietoturvaratkaisuista myyntitiimiltämme tai tilaa suoraan palvelu!

Ota yhteyttä!