INFO NÄYTÖT

Infonäyttöjärjestelmät ovat moderni ja tehokas tapa viestittää organisaation uutisia: tuote-, koulutus-, henkilöstötiedotteita, mainoksia, sää, aikataulu ym. tietoja. Infonäyttöjärjestelmät ovat yleistyneet viime vuosina tietotekniikan ja näyttötekniikan kehittymisen vuoksi.  Infojärjestelmät kuuluvat usein jo rakennusvaiheen sähköprojekteihin, mutta ovat nykytekniikalla hyvin asennettavissa valmiisiin tiloihin.

Mainosta, opasta, informoi, viihdytä! Hotelliin, ravintolaan, kauppaan- tai tavoita asiakkaasi ostopäätöksen hetkellä
Info TV on mainonnan ja viestinnän esitysratkaisu, joka on nopeasti yleistynyt täydentämään ja osittain jopa korvaamaan markkinointiviestintää. Info TV:den sovelluskohteet ovat moninaisia: sähköisiä näyttöjä nähdään näyteikkunoissa, kaupoissa, kouluissa, aulaopasteina ja erilaisina palvelupäätteinä. Info TV ratkaisut ovat käteviä myös messuilla ja muissa tapahtumissa.

Infonäyttö on tämän päivän mediaratkaisu Info TV on tehokas ja helppokäyttöinen julkisten tilojen viestintäratkaisu. Laadukkaat kosketus-ja infonäytöt soveltuvat loistavasti esimerkiksi mainontaan, tiedottamiseen ja ajanvietteesen. Näytöillä voit esittää lähes mitä tahansa sisältöä: videoita, kuvia, animaatioita, tekstiä jne. Näyttöjen hallinta tapahtuu helposti verkon välityksellä pelkän webselaimen avulla. Voit hallita kerralla miten monta näyttöä tahansa riippumatta niiden fyysisestä sijainnista. 

6 Hyvää syyntä ottaa infonäyttö käyttöön:

Myynnin kasvuun: nostotuotteet, tarjoukset, ristiinmyynti ja poistotuotteet  
(myymälämarkkinoinnin tehotyökalu)

Sisäiseen vistintään:päivän vierailijat, tapahtumat, myyntitlanne, poikeustilanteet jne. (voidaan integroida esim. intraan)

Mainosmyyntiin: yhteistyökumppaneiden ja tuotemerkkien mainostus omissa tiloissa.
Kohdennettua mainontaa

Brändiviestintää: store-in-store, näyteikkunat, odotustilat ja messut
(dynaamista viestintää)


Julkiseen viestintään: opastaminen, opettaminen, ohjaaminen ja tiedottaminen
(ajastettua ja näyttävää)

Viihdyttämiseen ja tiedottamiseen: odotusajan hyödyntäminen. Kassajonot ja  odotetustilat tuottaviksiKysy lisää infonäyttöratkaisuista myyntitiimiltämme. Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen infonäytön yrityksellenne. 

Ota yhteyttä!