EASY BUSINESS  -palomuuripalvelu

Palomuuri on laitteisto, joka tarkkailee kaikkea yrityksen verkon ulkopuolelta tulevaa Internet tietoliikennettä. Palomuuri on siis yritysenne ”portinvartija”. Palomuurin tietoturva-asetukset määrittelevät, mitä tietoliikenteestä päästetään läpi käyttäjien tietokoneille. Palomuuri estää luvattomia käyttäjiä ja erilaisia haittaohjelmia pääsemästä yrityksen verkon sisään ja lamauttamasta yrityksen omaa sisäistä verkkoa. 

Mikäli yrityksellä ei ole palomuuria, se voi tulla yritykselle hyvin kalliksi virheeksi. Ilman palomuuria yrityksenne kaikki IT-laitteet ovat vailla suojaa. Hyökkäyksistä aiheutuneet vahingot lamaannuttavat useimmiten kaiken mahdollisen tuottavan työn yrityksessä. Pahimmassa tapauksessa yritys menettää kykynsä tuottaa tulosta pitemmäksi aikaa. Tämä vuoksi yrityksen tietoverkot on tärkeää suojata palomuurilla. 

Palomuuri mahdollistaa myös turvallisen etätyöskentelyn. Palomuurin VPN-yhteyden avulla voit työskennellä mistä vaan, milloin vaan ihan niin kuin olisit yrityksen verkossa sisällä. 

Valitsemalla Easy Business -palomuuripalvelumme, vapautatte yrityksenne kaikista tietoliikenteen valvonnasta ja riskeistä. Easy Business -palomuuripalvelu huolehtii siitä, että yritys voi keskittyä puhtaasti omaan tuloksensa tekoon vailla huolen häivää.  

KYSY LISÄÄ EASY BUSINESS palomuuripalvelusta myyntitiimiltämme tai tilaa suoraan palvelu.

Ota yhteyttä!