EASY BUSINESS MS Office365 palvelu

Helppo käyttöinen MS Office 365 kaikissa laitteissa
Voit käyttää MS Office 365-sovelluksia asennettuna:

PC -tietokoneissa

Mac -tietokoneissa

Windows -tableteissa

Ipad -tableteissa

Android -tableteissa

sekä uusimmissa mobiililaitteissa

Kukin käyttäjä voi asentaa Office 365:n viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen, viiteen tablettiin (Windows, iPad ja Android) ja viiteen puhelimeen.

MS Office 365 lisää yrityksenne liiketoiminnan tuottavuutta, tavoitettavuutta ja mahdollistaa työskentelyn mistä ja milloin tahansa. 

Office-palvelu valitaan ja suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja eri käyttäjillä voi olla erilaisia palvelupaketteja riippuen heidän käyttötarpeistaan. 

Autamme teitä valitsemaan oikeat ratkaisut ja integroimme MS Office 365 palvelun nykyiseen ympäristöönne toimivaksi kokonaisratkaisuksi.

Vanhasta ohjelmistosta siirtyminen uuteen MS Office 365 pilvipalveluun
Ms Office 365:en ohjelmiston käyttöönotto on  aikaa vievää ja huomattavia tietoteknisiä taitoja vaativaa puuhaa. Pilvipalvelun käyttöönotto verkon yli luo myös omat haasteensa. Jotta yritysten olisi helpompi siirtyä uuteen MS Office365 palvelun käyttöön, Fin-LAN on luonut  Easy Business Ms office365 -palvelun, joka huolehtii puolestanne kaikin puolin onnistuneesti uuteen Office 365 -palveluun siirtymisestä ja sen toimivuudesta. Toimitamme palvelun ”avaimet käteen periaatteella”.

Fin-LAN:in Easy Business Ms Office365 palvelun avulla yrityksenne saa käyttöön uudet Office 365 ohjelmat nopeasti, helposti ja vaivattomasti. Hoidamme puolestanne koko ohjelmiston hankinnan, käyttöönoton ja ja suoritamme tarvittavat tietojen siirrot muista ohjelmista. Palveluun kuuluu myös käyttöopastus.


KYSY LISÄÄ EASY BUSINESS Ms Office 365 palveluun siirtymisestä ja palveluista  myyntitiimiltämme tai tilaa suoraan palvelu!

Ota yhteyttä!


Millainen kokonaisuus Ms Office 365 on?

Microsoftin Office 365 on erinomainen,
pilvipalveluna tarjottava ohjelmistopaketti, joka sisältää tutut työvälineet: sähköpostin,kalenterit, kokous- ja tiimityövälineet, yhteystietojen hallinnan,
ja 
tutut Office-toimisto-ohjelmat.

Miksi Office 365?

Käytä sähköpostia näppärästi työpaikalla, tien päällä tai kotitoimistolla

Tutut Office-ohjelmat (mm. Word, Excel) ovat käytössäsi suoraan nettiselaimessa.

Kalenterit ja yhteystiedot aina ajan tasalla

Pikaviestit, etäneuvottelut ja tiedostojen jakaminen sujuvoittavat tiimityötä

Tarvittavat ohjelmistot aina ajan tasalla

Edulliset pakettihinnat, alkaen 3,80 € /
käyttäjä / kk