PALVELUT

Tekniikoiden ja palveluiden kehittyessä harvalla pk-yrityksellä on enää omaa IT-osastoa. Tämän vuoksi Fin-LAN:n tarjoaa IT-osaamista kokonaisvaltaisena palveluna kaiken kokoisille yrityksille. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita ja toimimme yrityksenne ulkoistettuna ”IT-osastona” niin, että tiedätte kyllä olemassaolostamme, mutta harvoin tarvitsette meitä. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme kaikki asiat kerralla niin hyvin, että ne toimivat aina saumattomasti keskenään.
Vanha sanonta: ”Aika on rahaa” pitää hyvin paikkaansa. Siksi yritysten ei kannata nykyään haaskata omaa kallista aikaansa tuottamattomaan työhön, kuten IT-asioiden hoitamisiin ja erilasten IT -ongelmien selvittämisiin. Tuottamatonta työtä ovat mm. epävarmat vertailut eri IT-ratkaisuiden välillä, jatkuvien ”tulipalojen sammuttelu” yrityksessä: kun virus kaatoi palvelimen, roskapostit tukkivat postilaatikon tai joku tietokoneista hajosi, itse otetut varmuuskopiot hukkuivat jonnekin tai uusien ohjelmien käyttöönotto ja asentaminen tuntuu haastavalta.
Juuri tämän vuoksi olemme Fin-LAN:ssa kehittäneet teille uuden palveluliiketoimintamuodon: räätälöitävissä olevan Easy Business -palveluperheen, jonka avulla yrityksenne pystyy jatkossa keskittymään paremmin ja tehokkaammin tuloksensa tekoon. Tutustu alla olevista linkeistä Easy Business palveluperheeseemme ja sen sisältöihin tarkemmin. 

 

 

Tutustu myös Fin-Cloud palveluumme, joka on tarkoitettu työasemien automaattiseen ja reaaliaikaiseen varmuuskopiointiin ja tietojen jakamiseen työntekijöiden kesken. Fin-Cloud on etätallennuspalvelu, jossa tärkeä tieto tallennetaan Fin-LANin pilvipalveluun ja käyttäjä pääsee tietoihin turvallisesti käsiksi mistä tahansa esim. nettiselaimella. Älylaitteisiin löytyy myös ohjelmistot, jotka helpottavat käyttöä ja mahdollistavat myös puhelimen tietojen varmuuskopioinnin. Palvelun avulla voidaan lähettää esim. latauslinkki isolle tiedostolle, suojata se salasanalla ja määrittää, kauanko latauslinkki on voimassa. Palvelusta löytyy myös versiohallinta ja eritasoisia käyttäjäoikeuksia.

 

Klikkaa tästä itsesi Fin-Cloud:in sivuille:

www.fin-cloud.fi