VERKKORATKAISUT

Fin-LAN tarjoa ja toteuttaa yrityksille erilaisia LAN- ja WLAN –ratkaisuja.Olemme erikoistuneet vaativiin verkkoratkaisuihin, joissa tarvitaan nopeata ja toimivaa lähiverkkoa, jonka lisäksi on kattava langaton WLAN-verkko. Kumppaneitamme ovat valtakunnalliset ja paikalliset operaattorit sekä tunnetuimmat verkkolaitteiden valmistajat.

Yritysverkko
Monitoimipaikkaiselle yritykselle on tärkeätä, että tietoon päästään käsiksi jokaisesta toimipisteestä ja kaikilla on samat palvelut käytössään. Perinteisesti yritysverkot on rakennettu operaattoreiden toimesta suljetuksi MPLS-verkoksi, joka on ratkaisuna toimiva, mutta ei välttämättä kustannustehokas. Palomuurien IPsec-yhteyksien avulla luotu yritysverkko on yhtä tietoturvallinen ja toimiva kuin suljettukin, mutta tässä ratkaisussa Internet-liittymät voi ottaa paikalliselta operaattorilta, jolloin liittymien hintaa voi kilpailuttaa. 

Lähiverkko
Lähiverkossa yrityksen työpisteet ja oheislaitteet liitetään yhteen kaapeloinnin tai langattoman verkon avulla, jolloin lähiverkossa olevat työasemat voivat hyödyntää  yhteisiä oheislaitteita, ohjelmistoja ja tiedostoja.  Hyvin suunniteltu lähiverkko tehostaa yrityksesi sisäistä viestintää ja tiedonhallintaa,  sekä tuo kustannussäästöä.


Langaton wlan -verkko
WLAN-verkon pitää olla joustava, tietoturvallinen ja käytettävyydeltään korkea. Laadukkaalla WLAN-verkolla voidaan säästää verkon 
ylläpito- ja hankintakuluja, koska yhtä tukiasemaa voi käyttää useampi käyttäjä kerrallaan, kun taas jokaista langallista yhteyttä varten tarvitaan yksi kytkinportti. WLAN tekee työstä joustavaa, koska laitteita ei ole sidottu tiettyyn paikkaan ja yrityksen vierailijoille voidaan luoda tilapäisiä tunnuksia, joilla he pääsevät Internettiin. Hallittavuus, käyttö ja laajennettavuus on helppoa ja kustannustehokasta.

 

Aruba Networksin tuotteilla voidaan hallita erilaisia laitteita ja niiden käyttäjä- ja pääsyoikeuksia verkkoon. Ratkaisu mahdollistaa myös etätyöskentelyn tai sivutoimipaikkojen verkottamisen yhdeksi kokonaisuudeksi. Ratkaisulla saadaan jokaiseen toimipaikkaan samat palvelut ja ominaisuudet kuin päätoimipaikkaankin ja tietysti myös kotiin etätyöntekijöille tai liikkuvalle henkilöstölle. Arubaan luottaa maailmanlaajuisesti myös Microsoft ja Google. Arubalta löytyy myös tuote koko verkon ylläpitoon ja hallintaan laitekannasta riippumatta.Kysy lisää verkkoratkaisuista myyntitiimiltämme tai tilaa suoraan palvelu!

Ota yhteyttä!